هاوره سلیمان پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این میزان اعتبار با همکاری و مشارکت مودیان سردشتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش حدود ۷۸ درصدی را نشان می دهد.

وی بیان کرد: از مجموع این مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال به حساب شهرداری سردشت، ۶۹ میلیارد ریال به شهرداری ربط، ۳۷ میلیارد ریال به نلاس و ۲۶ میلیارد ریال هم به شهرداری میرآباد اختصاص یافته است.

رییس اداره مالیات سردشت بیان کرد: همچنین ۱۲ میلیارد ریال به فرمانداری سردشت، ۹ میلیارد ریال به فرمانداری میاندوآب و پنج میلیارد ریال هم به حساب امور عشایر واریز شده است.

سلیمان پور با بیان اینکه شهروندان می توانند محل هزینه کرد مالیات خود را مشخص کنند، افزود: امسال ۵۰۲ نفر با تامین بودجه ۸۱ میلیارد ریالی جهت تکمیل و احداث تصفیه خانه شهرک صنعتی مالیات پرداخت کردند.

وی از مودیان مالیاتی سردشت از بابت پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده قدردانی کرد و امید دارد با کمک مردم و پرداخت به موقع بهتر و بیشتر می توان درخدمت عمران و آبادانی این شهر بود.

به گزارش ایرنا، مالیات از جمله مهمترین منابع درآمدی دولت‌ها در دنیای امروز به شمار می‌رود و در ایران نیز طی سال‌های اخیر، روند رو به رشدی در وصول درآمدهای مالیاتی وجود داشته است.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید