به گزارش رسانه مالیاتی ایران، دکتر سید احسان خاندوزی در نشست خبری با اصحاب رسانه در رابطه با آخرین وضعیت اجرای سامانه مودیان، اظهار داشت: بر اساس آخرین اطلاعات تا تاریخ ۲۶ فروردین سال جاری ۱۳۷ هزار مودی به سامانه متصل شده ‌اند

وی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۱.۵ میلیارد صورتحساب در سامانه مودیان صادر شده است، افزود: حدود ۵۸ درصد از صورت‌حساب‌های الکترونیکی توسط شرکت‌های معتمد و ۴۲ درصد دیگر نیز بصورت مستقیم توسط خود مودی در سامانه مودیان صادر شده است.

وزیر اقتصاد در پایان گفت: با توجه به آنکه امسال اولین سال اجرای قانون پایانه‌ های فروشگاهی و سامانه مودیان است، دولت تصمیمی برای جریمه مودیانی که اطلاعات خود را در سامانه درج نمی‌کنند اتخاذ نکرده، اما به طور حتم به منظور ترغیب اشخاص در راستای بهره‌گیری از سامانه مذکور از ابزارهای تشویقی خود بهره خواهیم گرفت.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید