به گزارش روابط عمومی مرکز دادرسی، دکتر حقیقت معاون فنی و حقوقی مرکز دادرسی از مدیریت دادرسی استان خوزستان بازدید کرد. جلسه با مدیر دادرسی، مدیر کل امور مالیاتی استان و نمایندگان هیئتها و نظارت بر روند عملکرد هیئتهای حل اختلاف از برنامههای دکتر حقیقت در این سفر بود.
معاون مرکز دادرسی مالیاتی در جلسه با کارکنان دادرسی استان خوزستان بیان کرد: هدف از سفرهای استانی، حضور میدانی و مواجهه با مسائل و مشکلات و نقاط قوت و ضعف استان است و مهمتر از آن، دیدار با نمایندگان و شنیدن سخنان آنها و رفع مشکلات است.
ایشان ایجاد تعامل بهتر و بیشتر با اداره کل امور مالیاتی استان خوزستان را بخشی از این سفر دانسته و افزود: امید میرود در دیدارهای صورت گرفته با مدیرکل امور مالیاتی استان نتایج خوبی برای دادرسی خوزستان رقم بخورد.
تامین مجری قرار، منشی و مشکلات فیزیکی مثل منابع در اختیار و اتاقها از از موضوعات مطرح شده با مدیر کل امور مالیاتی خوزستان بود که ایشان قول مساعدت و رفع این چالشها را دادند.
معاون فنی و حقوقی مرکز دادرسی همچنین ضمن بررسی روند صدور آراء در این مدیریت دادرسی به بررسی ضعفهای موجود که منجر به کاهش آمار این مدیریت دادرسی شده بودند پرداخته و ضرورت رفع این مشکلات را متذکر شد.
