یوسف یعقوبی نژاد روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مدت شمابه پارسال یکهزار و ۸۷۸ میلیارد ریال عوارض مالیات ارزش افزوده به حساب دهیاری و شهرداری های استان واریز شد.
وی تصریح کرد: امسال یکهزار و ۱۱۰ میلیارد ریال عوارض مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری ها و ۷۶۸ میلیارد ریال به حساب دهیاری های دارای کد واریز شد.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان شمالی افزود: همچنین در این مدت ۷۶۸ میلیارد ریال عوارض مالیات بر ارزش افزوده برای روستاهای بدون دهیاری و ۲۸ میلیارد ریال برای مناطق عشایری استان توزیع شد.
| واریز مالیات در خراسان شمالی | ||
| ردیف | دستگاه | مبلغ |
| ۱ | شهرداری ها | یکهزار و ۱۱۰ میلیارد ریال |
| ۲ | دهیاری ها | ۷۶۸ میلیارد ریال |
| ۳ | روستاهای بدون دهیاری | ۷۶۸ میلیارد ریال |
| ۴ | مناطق عشایری | ۲۸ میلیارد ریال |
خراسان شمالی ۱۸ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی با ۲۸۷ واحد صنعتی فعال با سرمایه گذاری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان دارد که افزون بر چهار هزار و ۵۰۰ کارگر در این واحدهای صنعتی اشتغال دارند.
اکنون حدود ۳۰ هزار واحد صنفی شامل بیش از پنج هزار و ۵۷۰ واحد تولیدی، چهار هزار و ۶۴۸ واحد ارائه خدمات فنی، ۱۲ هزار و ۴۶۳ واحد توزیعی و سه هزار و ۲۳۱ واحد خدماتی در خراسان شمالی زیر نظر ۱۴۰ اتحادیه صنفی این استان فعالیت دارند.
خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر در شمالشرق کشور واقع است.

