به گزارش رسانه مالیاتی ایران، شاهین مستوفی، رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی با اشاره به فرار مالیاتی یک مؤدی حقوقی فعال در زمینه تصویربرداری پزشکی در اصفهان اظهار داشت: متعاقب انجام تحقیقات وسیع میدانی به عمل آمده و انجام بازرسی مالیاتی در اجرای ماده (181) قانون مالیات‌های مستقیم مشخص شد شرکت یاد شده در فاصله سنوات 1397 تا 1401  قریب به 500 میلیارد ریال از درآمد خود را کتمان نموده است.

مستوفی افزود: کتمان درآمد مؤدی فوق به نحوی بوده است که میزان درآمد ابرازی 53 میلیارد تومانی مؤدی با بررسی اسناد و مدارک حاصل از بازرسی انجام شده به بیش از 100 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: مؤدی مذکور نسبت به استفاده از دستگاه کش‌لس به‌صورت نامتعارف (شخصی)، استفاده از حساب اشخاص ثالث و استفاده از دستگاه کارت‌خوان متعلق به مشاغل دیگر در محل فعالیت خود اقدام نموده است که در این راستا مراتب جرم مالیاتی ایشان احراز شده و موضوع در اجرای ماده (274) قانون مالیات‌های مستقیم از طریق مراجع قضایی مورد پیگیری قرار گرفته است.  

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید