به گزارش رسانه مالیاتی ایران، مجید دوست علی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، اظهار داشت: با اجرای این طرح، مودیان مالیاتی می‌توانند محل مصرف مالیاتشان را خودشان انتخاب کنند که این امر نشان دهنده بالا رفتن سطح اعتماد مودیان به نظام مالیاتی است.

وی افزود: بر اساس گزارش منتشره بیش از  32 درصد از هزینه اجرای پروژه‌‌های عمرانی اولویت‌ دار در مناطق محروم از جمله احداث مدرسه، بهداشت و درمان و خدمات آموزشی در استان کرمان با انتخاب توسط مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰  تامین اعتبار شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با تأکید بر گسترش عدالت مالیاتی، خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های بزرگ در استان کرمان، مشکلات جدی در زمینه توسعه زیرساخت‌های مهم از جمله آموزش، بهداشت، راه و منابع آبی بوده که با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها بخشی از این مشکلات پوشش داده شده است.

دوست علی، یکی از اهداف اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را تخصیص مستقیم مالیات پرداختی مودیان به پروژه ‌های زیربنایی مناطق محروم دانست و گفت: توسعه زیرساخت‌های مناطق محروم استان منجر به بهبود شرایط زندگی مردم در این مناطق و رشد اقتصادی استان می شود.

نماینده مردم کرمان و راور در پایان گفت: تکمیل زیرساخت‌های فنی و قانونی برای اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها  و همچنین طراحی دقیق سامانه‌ های مالیاتی به منظور نظارت بر اجرای صحیح این سیاست‌ها موجب  استقبال بیشتر مودیان مالیاتی از اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها در سال‌های آتی خواهد شد.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید